Tango leren

 

In onze lessen richten we ons vooral op de sociale tango en gaan we uit van de gesloten abrazo zoals die wordt gedanst in de traditionele tango-dans-salons over de hele wereld.

Ons aanbod is gericht naar elke danser en elk niveau. Daarom hanteren we verschillende niveaus waar het ‘vocabulair’ van de tango aan bod komt altijd met de focus op de connectie met de tangopartner.
Echt dansen leer je pas door het te doen. Daarom streven we ernaar om onze cursisten op alle niveaus zo snel mogelijk op de vloer te krijgen en bieden wij daarom tijdens het jaar tal van dansmogelijkheden aan.

Bij twijfel over het lesaanbod en het niveau willen we jou graag helpen om de formule te vinden die het best bij jouw behoeften aansluit. Stuur ons hieromtrent gerust een email : opleiding@pasos.be

 

De verschillende niveau’s :

Starters

“als je kunt stappen, kun je tangodansen”

voor absolute beginner of voor hen die graag de basis willen hernemen. In deze lessen wordt het fundament gelegd, de basistechniek opgebouwd die een tangodanser nodig heeft.

Principiante

“it takes two to tango”

voor cursisten die de startersreeks achter de rug hebben of voor hen die nood hebben aan materiaal waarmee ze op een dansavond aan de slag kunnen.

Intermedio

“the tango is about connection and creativity, playing with music, space and each other”.

voor cursisten die de basistechniek onder de knie hebben, die hun dans verder willen verfijnen en nood hebben aan nieuwe uitdagingen.

Avanzado

Zelfs een gevorderde danser heeft nood aan verdieping van zijn techniek, aan verfijning van zijn stijl en aan uitbreiding van zijn mogelijkheden.