Onze lessenreeksen Tango

In onze lessen richten we ons vooral op de sociale tango waarbij gedanst wordt in  half-gesloten abrazo zoals gebruikelijk  in de traditionele tango-dansgelegenheden over de hele wereld.


Aanbod gericht naar elke danser en elk niveau

We hebben 3 lessenreeksen met telkens een hoger niveau.  Daar Argentijnse tango een dans is vanuit improvisatie, zijn onze lessenreeksen gericht op het aanleren van het ‘vocabulair’ van de tango en de connectie met de tangopartner.
Echt dansen leer je pas door veel te oefenen. We streven ernaar om onze cursisten op alle niveaus zo snel mogelijk op de dansvloer te krijgen.  Daarom bieden wij doorlopend tal van dansmogelijkheden aan.

Bij twijfel over het lesaanbod en het niveau willen we jou graag helpen om de formule te vinden die het best bij jouw behoeften aansluit. Stuur ons hieromtrent gerust een email: info@pasos.be

Starters

 als je kunt stappen, kun je tangodansen

voor absolute beginner of voor hen die graag de basis willen hernemen. In deze lessen wordt het fundament gelegd, de basistechniek opgebouwd die een tangodanser nodig heeft.

Principiante

“it takes two to tango”

voor cursisten die de startersreeks achter de rug hebben of voor hen die nood hebben aan materiaal waarmee ze op een dansavond aan de slag kunnen. 

Intermedio

  “the tango is about connection and creativity, playing with music, space and each other”

 voor cursisten die de basistechniek onder de knie hebben, die hun dans verder willen verfijnen en nood hebben aan nieuwe uitdagingen.

Lessenreeksen januari-maart 2020

De lessenreeksen omvatten 10 lessen van 75 minuten. Inschrijvingsgeld per persoon voor 10 lessen: 105 EUR. Bij inschrijving voor meerdere lessen tijdens dit trimester ontvangt u 10% op het geheel

Pagina niet gevonden/Copyright 2021 Google Inc. All Rights Reserved./
.goog-inline-block{position:relative;display:-moz-inline-box;display:inline-block}html .goog-inline-block{display:inline}:first-child+html .goog-inline-block{display:inline}#drive-logo{margin:18px 0;position:absolute;white-space:nowrap}.docs-drivelogo-img{background-image:url('//ssl.gstatic.com/images/branding/googlelogo/1x/googlelogo_color_116x41dp.png');background-size:116px 41px;display:inline-block;height:41px;vertical-align:bottom;width:116px}.docs-drivelogo-text{color:#000;display:inline-block;opacity:0.54;text-decoration:none;font-family:'Product Sans',Arial,Helvetica,sans-serif;font-size:32px;text-rendering:optimizeLegibility;position:relative;top:-6px;left:-7px;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale}@media (-webkit-min-device-pixel-ratio:1.5),(min-resolution:144dpi){.docs-drivelogo-img{background-image:url('//ssl.gstatic.com/images/branding/googlelogo/2x/googlelogo_color_116x41dp.png')}}body {background-color: #fff; font-family: Arial,sans-serif; font-size: 13px; margin: 0; padding: 0;}a, a:link, a:visited {color: #112ABB;}.errorMessage {font-size: 12pt; font-weight: bold; line-height: 150%;}
Google-logo

Het opgevraagde bestand is verwijderd.

Controleer of je de juiste URL hebt en het bestand niet door de eigenaar is verwijderd.

Snel en effectief werken met Google Drive

Met de apps in Google Drive kun je eenvoudig online documenten, spreadsheets, presentaties en meer maken, opslaan en delen.

Meer informatie op drive.google.com/start/apps.

html {height: 100%; overflow: auto;}body {height: 100%; overflow: auto;}#outerContainer {margin: auto; max-width: 750px;}#innerContainer {margin-bottom: 20px; margin-left: 40px; margin-right: 40px; margin-top: 80px; position: relative;}

Enkele foto’s