Onze lessenreeksen Tango

In onze lessen richten we ons vooral op de sociale tango waarbij gedanst wordt in  half-gesloten abrazo zoals gebruikelijk  in de traditionele tango-dansgelegenheden over de hele wereld.


Aanbod gericht naar elke danser en elk niveau

We hebben 3 lessenreeksen met telkens een hoger niveau.  Omdat Argentijnse tango een dans is vanuit improvisatie, zijn onze lessenreeksen gericht op het aanleren van het ‘vocabulair’ van de tango en de connectie met de tangopartner.

Echt dansen leer je pas door veel te oefenen. We streven ernaar om onze cursisten op alle niveaus zo snel mogelijk op de dansvloer te krijgen.  Daarom bieden wij doorlopend tal van dansmogelijkheden aan.

Bij twijfel over het lesaanbod en het niveau willen we jou graag helpen om de formule te vinden die het best bij jouw behoeften aansluit. Stuur ons gerust een e-mail: info@pasos.be

Starters

als je kan stappen, kan je tangodansen

voor absolute beginners of voor zij die graag de basis willen hernemen. In deze lessen wordt het fundament gelegd, de basistechniek opgebouwd die een tangodanser nodig heeft.

Principiante

“it takes two to tango”

voor cursisten die de startersreeks achter de rug hebben of voor zij die nood hebben aan materiaal waarmee ze op een dansavond aan de slag kunnen.

 

Intermedio

 “tango is about connection and creativity, playing with music, space and each other”

voor cursisten die de basistechniek onder de knie hebben, die hun dans verder willen verfijnen en nood hebben aan nieuwe uitdagingen.

Lessenreeksen januari-maart 2020

De lessenreeksen omvatten 10 lessen van 75 minuten. Inschrijvingsgeld per persoon voor 10 lessen: 105 EUR. Bij inschrijving voor meerdere lessen tijdens dit trimester ontvangt u 10% op het geheel.

Pagina niet gevonden.goog-inline-block{position:relativedisplay:-moz-inline-boxdisplay:inline-block}* html .goog-inline-block{display:inline}*:first-child+html .goog-inline-block{display:inline}#drive-logo{margin:18px 0position:absolutewhite-space:nowrap}.docs-drivelogo-img{background-image:url(//ssl.gstatic.com/images/branding/googlelogo/1x/googlelogo_color_116x41dp.png)-webkit-background-size:116px 41pxbackground-size:116px 41pxdisplay:inline-blockheight:41pxvertical-align:bottomwidth:116px}.docs-drivelogo-text{color:#000display:inline-blockopacity:.54text-decoration:nonefont-family:"Product Sans",Arial,Helvetica,sans-seriffont-size:32pxtext-rendering:optimizeLegibilityposition:relativetop:-6pxleft:-7px-webkit-font-smoothing:antialiased-moz-osx-font-smoothing:grayscale}@media (-webkit-min-device-pixel-ratio:1.5),(min-resolution:144dpi){.docs-drivelogo-img{background-image:url(//ssl.gstatic.com/images/branding/googlelogo/2x/googlelogo_color_116x41dp.png)}}sentinel{}body {background-color: #ffffont-family: Arial,sans-seriffont-size: 13pxmargin: 0padding: 0}a, a:link, a:visited {color: #112ABB}.errorMessage {font-size: 12ptfont-weight: boldline-height: 150%}
<div style="position: absolute
top: -80px><div style="margin: 18px 0position: absolutewhite-space: nowrap>Google-logo

Het opgevraagde bestand is verwijderd.

Controleer of je de juiste URL hebt en het bestand niet door de eigenaar is verwijderd.

<div style="background: #F0F6FF
border: 1px solid blackmargin-top: 35pxpadding: 10px 125pxwidth: 300px>

Snel en effectief werken met Google Drive

Met de apps in Google Drive kun je eenvoudig online documenten, spreadsheets, presentaties en meer maken, opslaan en delen.

Meer informatie op drive.google.com/start/apps.

html {height: 100%
overflow: auto}body {height: 100%overflow: auto}#outerContainer {margin: automax-width: 750px}#innerContainer {margin-bottom: 20pxmargin-left: 40pxmargin-right: 40pxmargin-top: 80pxposition: relative}

Enkele foto’s